Metsämikrobiuute, miksi se on erityisen hyödyllinen ainesosa iholle?

Metsämikrobiuute, miksi se on erityisen hyödyllinen ainesosa iholle?

Moni sen tietää, että lyhyelläkin metsäkävelyllä on rauhoittava ja stressiä laskeva vaikutus. Eivätkä hyödyt lopu tähän, sillä luontoaltistus on hyödyksi myös ihosi hyvinvoinnille ja sen hyville mikrobeille!

Mutta kuinka luonnon hyviä ominaisuuksia luontoaltistusta voisi saada iholle myös silloin, kun päivittäinen luonnossa oleilu ei ole mahdollista kiireisessä kaupunkiympäristössä?

Ratkaisun tarjoaa NOBE Nordic Beauty Forest Elixir™ -tuotelinja, joka sisältää kotimaista innovatiivista ainesosaa, metsäuutetta. Tämä yhdistää luontoaltistuksen moderniin ihonhoitoon ja urbaaniin elämäntyyliin.

Metsämikrobikosmetiikka on kuin luontokylpy ihollesi

Kun puhumme hyvinvoivasta ihosta, on olennaista puhua luontoaltistuksesta ja sen terveyttä edistävistä vaikutuksista ihonhoidossa. Ihon biologinen monimuotoisuus ylläpitää sen terveyttä, sillä hyvinvoiva ihon suojamuuri eli mikrobiomi tarjoaa luontaisen suojan iholle. Jos hyvinvoivan ihon mikrobitasapaino järkkyy, voi se aiheuttaa erilaisia iho-ongelmia. On havaittu, että erityisesti varhaislapsuudessa koettu mikrobiomin epätasapaino voi lisätä atooppisten sairauksien riskiä.

Luontoaltistus on ihmisen mikrobiomille tutkitusti hyväksi, sillä maaperän monipuolinen mikrobisto ylläpitää ihon monimuotoisuutta ja tukee kollageenin tuotantoa. immuunipuolustusta.

Nykyajan elämä aiheuttaa puolestaan haasteita mikrobiston monipuolisuudelle, sillä esimerkiksi asfaltoidut ympäristöt ja luonnon monimuotoisuuden heikentyminen köyhdyttävät ihon mikrobiomia.

Siksi metsämikrobeja sisältävä kosmetiikka on nerokas ratkaisu: se tuo luonnon hyödylliset mikrobit ihollemme, vaikka emme kaiken kiireen keskellä ehtisi luontoon.

“Forest Elixir™ -tuotelinja vastaa nykyihmisen tarpeeseen saada enemmän luontokosketusta, vaikka kylpyhuoneen peilin edessä! “

Metsämikrobiuute todella tuo luonnon iholle, sillä yksi gramma sisältää jopa 10 miljardia bakteeripartikkelia. Pohjolan luonnosta peräisin olevat inaktivoidut mikrobit ovat turvallisia, ja uutteen tehokkuus on todettu kymmenissä tutkimuksissa. (Linkki Uute Scientificin tutkimuksiin tähän tai artikkelin loppuun)

Esimerkiksi tammikuussa 2023 koehenkilöillä tehdyssä tutkimuksessa Re-Connecting Nature® vahvisti ihon suojakerrosta verrattuna lumevalmisteeseen, kun uutetta käytettiin kolme viikkoa joka päivä. Metsämikrobiuutteen käytön seurauksena koehenkilöiden iho reagoi vähemmän (alhaisempi veden haihtuminen ja ärsytys, merkkejä vähentyneestä punoituksesta) kemialliseen ärsykkeeseen.

“Metsämikrobiuute vie ihonhoitoa ikään kuin takaisin luontoon. Se tarjoaa iholle hyödyllistä mikrobialtistusta, joka jää usein kaupungissa saamatta. “

- Rita Nordin, markkinointijohtaja ja perustajajäsen, Uute Scientific

Tutustu lisää Uute Scientificin nettisivustolla. 

 

Millaiselle iholle NOBEn metsämikrobituotteet sopivat?

NOBE:n Forest Elixir™ -tuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille, ja ovat erityisen hyödyllisiä, jos ihosi on kuiva, herkkä, atooppinen tai muuten reagoiva. Metsämikrobituotteet ovat erinomaisia myös ikääntyvällä iholla, sillä ne stimuloivat kollageenin tuotantoa ja auttavat ihoa uudistumaan.

Entäpä miten metsämikrobikosmetiikka sopii sinulle, joka liikut paljon luonnossa? Erinomaisesti, sillä metsämikrobiuute vahvistaa ja ylläpitää ihon luontaista suojamuuria, joka voi järkkyä esimerkiksi kuivuuden tai atopian vuoksi.

Metsämikrobiuutteen tutkitut hyödyt iholla:

● Vahvistaa ja tasapainottaa ihon suojamuuria eli mikrobiomia.

● Tehostaa ihon uusiutumista ja kollageenin tuotantoa.

● Rauhoittaa ja parantaa ihon stressinsietokykyä, mikä voi näkyä mm. punoituksen ja ärsytyksen vähenemisenä.

Metsämikrobiuutteen koostumus on vegaaninen, luonnollinen ja Cosmos-sertifioitu.

Erityisesti talviaikaan luontoaltistus on meillä kaikilla Suomessa vähäisempää, jolloin metsäuute pullotettuna on hyvä idea.

Metsämikrobiuute sujahtaa helposti osaksi monia ihonhoidon tuotteita ja rutiineja, joten voit valita itsellesi sopivimman. On luonnollista, että uute erottuu hennon ruskean värisenä, mutta sävy tasoittuu, kun levität tuotetta iholle.

Annostele metsän hyötyjä iholle: Forest Elixir™ -linja hoitaa metsämikrobilla

Suomessa kehitetty Forest Elixir™ -linja sisältää päivittäiseen ihonhoitoon sopivia tuotteita, joiden aktiiviainesosa on metsämikrobiuute.

● Rauhoittavat, kosteuttavat, tukevat ihon luontaista kollageenin tuotantoa.

● Vegaanisia, kaikille ihotyypeille sopivia unisex-tuotteita.

● Tuotteilla on Ecocertin myöntämä COSMOS Natural -sertifikaatti ja ainesosista 97–99,34 % ovat luonnollista alkuperää.

Bestseller-tehotipat: Microbiome Skincare Forest Drops®

Tätä helpommaksi metsämikrobin lisääminen ihonhoitoon ei voi mennä, sillä voit vain sekoittaa seerumia pari tippaa minkä vain kasvo- tai vartalovoiteesi sekaan. Hajusteettomat tehotipat sisältävät korkean pitoisuuden Re-Connecting Nature® -metsämikrobiuutetta, joka rikastaa ihonhoitorutiinisi uudelle tasolle.

Palkittu Glorian parhaissa kauneustuotteissa sekä Natural Beauty Awards Europe -kisassa 2023.

Katso lisää

Metsä kohtaa kangasnaamion: Forest Elixir® Microbiome Balancing Sheet Mask

Ota pieni rentoutumishetki ja asettele kasvoille metsämikrobia sisältävä kangasnaamio, joka hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Biohajoava, lyocellista valmistettu naamio sisältää myös vihreän teen uutetta, superkosteuttavaa hyaluronihappoa ja rauhoittavaa allantoiinia.

Beauty Awards 2023 London Silver Winner -tuote.

Osta tuote tästä

Kevyt metsämikrobivoide: Forest Elixir® Microbiome Enriching Gel Moisturizer

Nopeasti imeytyvä geelivoide, joka toimii aamusta iltaan, myös meikin alla. Todellinen luottovoide! Rauhoittava, kosteuttava ja elvyttävä voide toimii monella ihotyypillä. Raikas, kevyesti metsäinen tuoksu.

Natural Beauty Award 2023 -voittaja.

Osta tästä!

Metsäkylpyä vartalolle: Forest Elixir® Microbiome Strengthening Body Lotion

Se hoitavampi vartalovoide! Täyteläinen, mutta nopeasti imeytyvä voide hellii ihoa metsäuutteen sekä sheavoin voimalla. Sopii koko perheen iholle.

Natural Beauty Awards Europe -palkittu tuote 2023.

Kuivien käsien pelastaja: Microbiome Repairing Hand Cream

Kovia kokeneet kädet, tämä on teille! Metsämikrobiuutetta sisältävä käsivoide tukee ihon suojakerrosta sekä pehmentää ja kosteuttaa sheavoin ja skvalaanin avulla. Imeytyy nopeasti, joten voit käyttää voidetta huoleti päivän mittaan.

Osta tästä!

Katso seuraavaksi: Silmänympärysnaamio, joka nousi hitiksi - tämän vuoksi sinunkin kannattaa kokeilla!